Meer resultaten voor gitaarles den haag

gitaarles den haag
 
Gitaarles in Leidschenveen Den Haag.
Zo kun jij ervaren hoe gitaarspelen in elkaar zit. Als de interesse er is, kan ik advies geven over het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte gitaar. Voor meer informatie over de lessen klik hier. Copyright 2013-2014: Elektrische en Akoestische Gitaarles Leidschenveen Den Haag.:
Jan Vermeulen Gitaarles Den Haag Leyenburg.
Ik geef gitaarles aan beginners en gevorderden. Op de praktijk gerichte lessen in slag en solo-gitaar voor de akoestische en elektrische gitaar. Naast het geven van gitaarlessen op mijn eigen locatie in Den Haag verzorg ik ook gitaarlessen op andere locaties. Voor Gitaarles in Midden-Delfland klik hier.
gitaarles den haag door Chris Stuart STUART GITAAR.
Doewat geeft op veel basisscholen in Den Haag gitaarles voor groepen leerlingen vanaf groep 6. In drie maanden leren ze een aantal nummers spelen en zingen. De cursus wordt afgesloten met een spetterend optreden voor de ouders, andere leerlingen en leraren.
School of Music Boekingsmodule.
Gitaarschool Den Haag Gitaarlessen in het Valkenboskwartier, Den Haag.
Wilt u zich inschrijven voor gitaarles of heeft u een vraag? Neem dan contact. met ons op via het contactformulier, bel 070-3648056 of bel rechtstreeks met één van de docenten! Individuele gitaarlessen: 70, per maand. Duolessen: 50, per maand, per persoon. Groepslessen: 40, per maand, per persoon. 2561 DZ Den Haag.
Gitaarles flamenco flamencoagenda.nl.
Klik op de naam van de docent als deze onderstreept is voor zijn of haar website. Privé flamencogitaarles in Nederland. Er zijn ook klassikale flamencogitaarlessen. Kijk hiervoor in het reguliere lesoverzicht. Er worden ook regelmatig workshops aangeboden. Philip Adie omgeving Den Haag.
Gitaarles Popschool Den Haag.
Speciaal voor de elektrische gitarist-e, komt bij de gitaarklas van alles aan bod: akkoorden en solos/melodie maar ook ritme en de verschillende basistechnieken. De klasjes bestaan uit maximaal 6 leerlingen en worden samengesteld op basis van leeftijd en spelniveau. POPschool Den Haag biedt gitaarlessen voor alle niveaus en leeftijden!
Gitaarles Muziekschool Zuid 57 Den Haag.
Gitaarles in Den Haag. Ga direct naar de cursussen. Leer gitaar spelen bij Muziekschool Zuid 57! In deze algemene cursus van 16 weken leer je in een kleine groep van 4-6 deelnemers de basis van het gitaar spelen. Heb je zelf nog geen eigen gitaar, dan kun je eventueel via ons ook een instrument huren.

Contacteer ons