Meer resultaten voor pianoles leeuwarden

pianoles leeuwarden
 
Welkom bij Pianoles Leeuwarden.
home Welkom. adres. i Honthorststraat berty 15. de 8932 jong Welkom LM i bij Leeuwarden. pianoles. Pianoles telefoon. Leeuwarden. 058 Heb 213 je 83 zojuist 69. bedacht 06 dat 10 je 77 op 20 pianoles 55. wilt? Heb je je leven lang al willen piano spelen maar kwam het er niet van? Heb je ooit piano gespeeld en wil je het weer oppakken? Dan ben je hier aan het goede adres. Kijk rond op mijn website om te zien hoe ik werk. Heb je belangstelling? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefles. Berty de Jong.
Afkickende Harmen 22 steelt de show op piano station Leeuwarden RTL Nieuws.
Afkickende Harmen 22 steelt de show op piano station Leeuwarden. Met een rauwe rockstem en een brede lach steelt de 22-jarige Harmen Schiphof de show met zijn pianospel op station Leeuwarden. Na een donkere periode in zijn leven gaat het hem eindelijk weer een beetje voor de wind.
pianolespraktijk peter hoelen Home.
Wat is van belang als ik een docent voor pianolessen zoek." Wat" is kwaliteit." het plezier dat de leerlingen aan de lessen ontlenen." Maar" dat is niet te meten." Je mag bij mij naar binnen kijken, je mag me uitproberen, maar vooral: luister naar mijn leerlingen, jong en oud.
Muzeman: Muziek voor iedereen Marcus Veenstra.
Hij heeft zich gespecialiseerd in het werken met amateurs. Regelmatig houdt Muzeman een muziekmiddag: leerlingen laten van zich horen en het publiek maakt kennis met de wondere wereld van Muzemans muziekopleidingen. Het publiek kan soms zelf ook meedoen aan activiteiten. Oostersingel 68-T, 8921 GB Leeuwarden.
Kunstkade Muziek Pianoles Saskia Zoet.
Pianoles Saskia Zoet. Ga naar de website Pianoles Saskia Zoet. Docentervaring: Meer dan 10 jaar. Over deze cursus. Muziek is een deel van je leven. Zelf muziek maken laat je nog meer beleven. Of je jong of oud bent, pianospelen kun je altijd leren.
Welkom.
pianoles voor kinderen en volwassenen in leeuwarden, bolsward, heerenveen, sneek, harlingen aan huis.
INTRODUCTIE-AANBIEDING: 5 pianolessen voor 60 euro Pianoles in regio's' Leeuwarden Bolsward en Harlingen aan huis. Soms geven kinderen, wanneer ze nog maar heel klein zijn, al aan interesse te hebben voor een instrument. Deze kinderen hebben doorgaans veel gevoel voor muziek en verdienen het jong te starten.
pianoles voor kinderen en volwassenen in leeuwarden, bolsward, heerenveen, sneek, harlingen aan huis.
Ook de volwassen beginners geven we les. Vaak blijkt dat zij ondanks hun leeftijd toch nog een heel bevredigend niveau kunnen halen en met veel plezier muziek kunnen maken. Op zoek naar pianoles aan huis in de Leeuwarden Bolsward Heerenveen of Harlingen?

Contacteer ons