Zoeken naar pianoles amsterdam oost

pianoles amsterdam oost
 
Marjo home.
Met veel plezier geef ik in Amsterdam-Oost-Watergraafsmeer pianoles aan kinderen en volwassenen. Mijn motto laat je eigen stem in je muziek klinken! Marjo Jansen is afgestudeerd als docerend musicus aan het Conservatorium. Zij maakt deel uit van het Amsterdams Pianodocenten Kollektief APK en is jurylid van European Teachers Piano Association EPTA. Meer weten over Marjo Jansen?
Lespraktijk Remon Holsbergen.
Bent u op zoek naar pianoles in Amsterdam? Dan bent u hier op de juiste plek! Ik heb een eigen lespraktijk in Amsterdam Oost in de Oosterparkbuurt waar ik met enorm enthousiasme pianoles geef aan jongeren én volwassenen. Zowel beginners als vergevorderden. In de lessen ligt de nadruk op het klassieke repertoire maar uitstapjes naar andere genres zoals pop of jazzmuziek zijn zeker mogelijk. Tijdens mijn opleiding tot klassiek pianist heb ik me namelijk ook bezig gehouden met andere stijlen zo heb ik bijvakken jazz en improvisatie gevolgd en heb ik jarenlang diverse popkoren begeleid. Ik geef les op een prachtige goed onderhouden vleugel Yamaha C3.
pianoles in Amsterdam Oost Vivaldi Music Lessons.
Pianoles in Amsterdam Oost Docenten in de omgeving Amsterdam Oost. Flamenco zang en gitaar. Beschikbare docenten voor Pianoles in de omgeving van Amsterdam Oost. Over Christian Over Christian.
pianoles Amsterdam Oost Roland Hendriks.
Klassiek pop en improvisatie. Roland Hendriks geeft al meer dan 20 jaar pianoles en keyboardles aan kinderen en volwassenen. In pianolessen van 30 of 45 minuten wordt naast de beheersing van het instrument ook aandacht geschonken aan de ontwikkeling van het gehoor de muzikale smaak en interesse van de leerling. Ook het samenspelen met anderen is onderdeel van de lessen. De pianolessen vinden plaats in Roland's studio in Amsterdam Oost Zeeburg. Naast pianolessen geeft Roland ook lessen harmonieleer analyse en compositie aan gevorderden en semi professionele musici.
Lessen jeroenmuziek.
Daarbij kan ik advies geven. Bij www.intropiano.nl kun je een online cursus piano spelen volgen. Een pianoles van een half uur. Een pianoles bij je thuis kost 20 euro. 4 pianolessen van een half uur. 4 lessen bij je thuis kost 75 euro. 10 pianolessen van een half uur. 10 lessen bij je thuis kost 175 euro nu voor 150. BTW Korting bij meerdere gezinsleden. Ik werk niet met abonnementen. Stoppen kan op ieder moment. Je kunt vrijblijvend een gratis proefles krijgen.
Muziek Educatie Centrum.
Muzieklessen voor alle leeftijden. Op elk moment in het lesseizoen kan je een proefles. nemen en starten met muziekles. Keuze uit wekelijks of twee wekelijkse les. 30 45 of 60 minuten les naar keuze. individueel duo trio of kwartetles. Het Muziek Educatie Centrum biedt een groot scala aan muzieklessen en groepslessen die met muziek en het spelen van muziek te maken hebben. Wil je een instrument leren bespelen of speel je al een tijdje maar heb je de behoefte om je wat verder te ontwikkelen dan kun je bij ons terecht.
Muziekles Amsterdam Oost.
In deze vestiging kun je terecht voor gitaarles en zangles.
Pianoles in Amsterdam Zeeburg door pianiste Georgina Collington.
Haar doel is om al haar leerlingen een goede technische en muzikale basis bij te brengen zodat zij voor de rest van hun leven van de piano kunnen genieten op amateur en professioneel niveau. Georgina beschouwt klassieke muziek als basis van goed pianospel maar duikt ook in andere stijlen om de muzikale ontwikkeling te stimuleren. Alle lessen zijn individueel en vinden plaats op het Borneoeiland in Amsterdam. De leerling heeft thuis een redelijke piano nodig om goed te kunnen oefenen. Er wordt van de leerlingen verwacht dat zij dit dagelijks doen.

Contacteer ons