Op zoek naar pianoles amsterdam oost?

pianoles amsterdam oost
 
Lessen jeroenmuziek.
De les-locatie is Amsterdam zuid-oost. Lessen bij je thuis zijn mogelijk met een toeslag en binnen een straal van 20 km vanaf Amsterdam zuid-oost. Geen piano thuis. Heb je geen piano thuis maar wil je toch eens ervaren hoe het is om piano te spelen dan kun je een aantal lessen krijgen waarbij ik mijn makkelijk vervoerbare stage-piano meeneem. Mocht het spelen je bevallen dan kun je altijd nog beslissen om zelf een electrische/akoustische piano aan te schaffen. Daarbij kan ik advies geven. Bij www.intropiano.nl kun je een online cursus piano spelen volgen. Een pianoles van een half uur. Een pianoles bij je thuis kost 20 euro. 4 pianolessen van een half uur. 4 lessen bij je thuis kost 75 euro. 10 pianolessen van een half uur.
Marjo home.
Welkom op de website van Pianopraktijk Marjo Jansen. Met veel plezier geef ik in Amsterdam-Oost-Watergraafsmeer pianoles aan kinderen en volwassenen. Mijn motto: laat je eigen stem in je muziek klinken! Marjo Jansen is afgestudeerd als docerend musicus aan het Conservatorium.
Muziekles Amsterdam.
Muziekleswinkel Marjolijn is sinds 1995 gevestigd aan de Mr. P.N Arntzeniusweg 85 in Amsterdam. Wat ooit begon als een privépraktijk voor pianoles van een docent Marjolijn van den Brandt is in de loop der jaren uitgegroeid. tot een bloeiende muzieklespraktijk waar 18 muziekdocenten werken en zijn we uitgebreid naar de Dependance op de Linnaeusparkweg 62.
Pianoles Amsterdam Evelina Vorontsova.
de Baarsjes, Adam-Oost. Tags: pianoles amsterdam noord landsmeer oostzaan zaandam piano les muziek klassiek. Ben je op zoek naar pianoles in Amsterdam? Veel plezier en wie weet tot spoedig achter de piano! Pianoles Amsterdam is een initiatief van Evelina Vorontsova.
Pianoles Amsterdam.
Ik heb een opleiding tot pianodocent gevolgd aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam. Ik geef ruim twintig jaar pianoles in Amsterdam, onder andere bij Muziekleswinkel Marjolijn. PIANOSPELEN is leuk om te doen voor jezelf, maar anderen kun je er ook gelukkig mee maken.
Muziek Educatie Centrum.
TIN LOW WHISTLE. Muziekschool in Amsterdam Oost. Muzieklessen voor alle leeftijden. Op elk moment in het lesseizoen kan je een proefles. nemen en starten met muziekles. Keuze uit wekelijks of twee wekelijkse les. 30, 45, of 60 minuten les naar keuze.
Pianoles.nl De database met pianoleraren van Nederland.
Pianoles in Amsterdam Zeeburg door pianiste Georgina Collington.
pianoles de eilanden. pianoles de eilanden. Georgina geeft met veel plezier pianoles aan kinderen en volwassenen van allerlei niveau's. Haar doel is om al haar leerlingen een goede technische en muzikale basis bij te brengen, zodat zij voor de rest van hun leven van de piano kunnen genieten op amateur en professioneel niveau. Georgina beschouwt klassieke muziek als basis van goed pianospel maar duikt ook in andere stijlen om de muzikale ontwikkeling te stimuleren. Alle lessen zijn individueel en vinden plaats op het Borneoeiland in Amsterdam.

Contacteer ons