Zoeken naar pianoles amsterdam oost

pianoles amsterdam oost
 
Marjo home.
Welkom op de website van Pianopraktijk Marjo Jansen. Met veel plezier geef ik in Amsterdam-Oost-Watergraafsmeer pianoles aan kinderen en volwassenen. Mijn motto: laat je eigen stem in je muziek klinken! Marjo Jansen is afgestudeerd als docerend musicus aan het Conservatorium.
Pianoles Amsterdam Evelina Vorontsova Intro Pianoles Amsterdam.
Pianoles Amsterdam Oost Vivaldi Music Lessons.
Over Dominic Over Dominic. Pianoles in Amsterdam Oost. Zoek je een enthousiaste pianodocent in de omgeving Amsterdam Oost? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé pianoles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit.
Muziek Educatie Centrum.
TIN LOW WHISTLE. Muziekschool in Amsterdam Oost. Muzieklessen voor alle leeftijden. Op elk moment in het lesseizoen kan je een proefles. nemen en starten met muziekles. Keuze uit wekelijks of twee wekelijkse les. 30, 45, of 60 minuten les naar keuze.
pianoles Amsterdam Oost Roland Hendriks.
Roland Hendriks geeft al meer dan 20 jaar pianoles en keyboardles aan kinderen en volwassenen. In pianolessen van 30 of 45 minuten, wordt naast de beheersing van het instrument ook aandacht geschonken aan de ontwikkeling van het gehoor, de muzikale smaak en interesse van de leerling. Ook het samenspelen met anderen is onderdeel van de lessen. De pianolessen vinden plaats in Roland's' studio in Amsterdam Oost Zeeburg.
Muziekles Amsterdam Oost.
Muziekles Amsterdam.
Muziekleswinkel Marjolijn is sinds 1995 gevestigd aan de Mr. P.N Arntzeniusweg 85 in Amsterdam. Wat ooit begon als een privépraktijk voor pianoles van een docent Marjolijn van den Brandt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloeiende muzieklespraktijk waar 18 muziekdocenten werken en zijn we uitgebreid naar de Dependance op de Linnaeusparkweg 62.

Contacteer ons