Meer resultaten voor pianoles

pianoles
 
Pianoles voor kinderen in Amstelveen Kindermusicalacademie.nl.
Naast de klassieke pianolessen geeft Irene ook lessen aan jonge zangers die willen leren hoe ze hun zang met piano-akkoorden kunnen begeleiden. Combinatie zangles en pianoles en duolessen. Het is ook mogelijk, de pianolessen om en om af te wisselen met zanglessen.
pianoles bij Haenen Voorburg.
Pianoles bij Haenen muziek, Voorburg-Den Haag. Zoek je voordelige pianoles in Voorburg of de omgeving van Den Haag bij leuke en professionele docenten? Je kunt bij Haenen muziek terecht voor pianoles in alle stijlen en muziekstromingen. De pianolessen zijn voor jong en oud en voor zowel beginners als gevorderden.
Pianoles Mantgum Kees Nottrot.
Heeft u altijd al piano willen spelen? Piano is geschikt voor jong en oud. Van pop tot jazz, en klassiek! Kees Nottrot is als pianodocent verbonden aan het Kunstencentrum Atrium en Ritmyk en aan het Kunstcollectief Gaasterland-Sloten en geeft zelfstandig pianoles in Mantgum.
Pianoles Eindhoven de Muziekschool Eindhoven.
Pianoles op ieder niveau en in elk genre. of je nu nog nooit een piano hebt bespeeld, of dat je nu juist een ervaren pianist bent, de gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Eindhoven helpen je op weg om het beste uit jouw talent te halen.
Pianoles Fons van Gorp.
met al deze soorten ben ik zeer vertrouwd. Pianoles in de buurt van Den Bosch en Oss, op een steenworp afstand van je huis. Op verzoek kan ik je ook les op locatie geven. Aanmelden voor pianoles. Copyright by Fons van Gorp.
Pianoles Muziekles Den Bosch.
De Pianolessen zijn geschikt voor beginners vanaf c.a. 7 jaar tot aan vergevorderden. Het lesmateriaal stemmen we af op jouw interesse en niveau. Dit zorgt voor een snelle leercurve, en plezierige lessen: Je speelt vooral muziek die jíj leuk vindt.
Pianoles De Gooische Muziekschool Muziek, musical, toneel en dans voor iedereen van 1 tot 80 jaar.
Home Cursussen Instrumentaal 3-80 jaar Pianoles. Instrumentaal 3-80 jaar. De Gooische Suzuki Muziekschool. Fluiten met Visjes. Pianocursus Little Mozarts. terug naar Cursussen. De piano is een zeer veelzijdig instrument. Je kunt er veel verschillende muziekstijlen op spelen zoals klassiek, modern, pop en jazz.
Pianoles in Veenendaal, Ede en omgeving Elevate Veenendaal.
Je kunt bij Elevate terecht voor de volgende soorten pianoles.: Piano voor beginners, Piano voor gevorderden, Spelen en improviseren op akkoorden, Leren begeleiden en samenspelen. Pianoles bij Elevate wordt gegeven door de volgende docenten: Peter van Essen, Jurjen van Noord, Harold Schonewille en Chesron Sminia.

Contacteer ons