Meer resultaten voor pianoles

pianoles
 
PIANOLESSEN.
De lessen vinden plaats in de Jazzy Piano Studio, Vaartstraat 14, 1075 RN Amsterdam aan een moderne vleugel met een volgens kenners prachtige klank. De lessen worden dikwijls ondersteund door een virtuele begeleidingsband een gewiekst computerprogramma waarvan de muziek uit professionele luidsprekers ten gehore gebracht wordt.
Pianoles in Nijmegen voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Werken bij de Lindenberg. Pianoles in Nijmegen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Leer pianospelen bij de Lindenberg. Pianospelen kan bij de Lindenberg op heel veel verschillende manieren; groepsles, individuele les, spelen in een band, of een combinatie? Er is veel mogelijk!
Pianoles Oss Muzelinck.
Maar de piano is ook heel geschikt als begeleidingsinstrument en te combineren met elk ander instrument Én de menselijke stem natuurlijk. Als je piano kunt spelen, kun je bovendien ook gemakkelijker alle andere toetsinstrumenten bespelen, zoals keyboard, synthesizer en klavecimbel.
Pianoles noordwijk muziekschool noordwijk MusicBlvd.
Ik ben Arda en geef ongeveer 23 jaar pianoles en keyboardles aan de muziekschool van Noordwijk met nog evenveel plezier als zo'n' 35 jaar geleden. In 1978 behaalde ik mijn diploma aan het Sweelinck Conservatorium als docerend musicus piano. Ik geef pianoles in verschillende stijlen zoals klassiek, pop, blues en improvisatie aan alle leeftijdscategorieën.
10 x Pianoles Cursussen Schouwburg De Lawei.
Bij Elzer Educatie krijg je meer dan alleen maar les. Wij zijn ervan overtuigd dat je naast pianoles veel leert van de praktijk. Wij bieden daarom naast de reguliere lessen ook projectweken, waarin je met anderen gaat samenwerken. Pianoles op maat.
Pianoles Van klassiek tot pop Kaliber Kunstenschool.
Daarvoor zijn technieken nodig die je tijdens de pianoles leert en regelmatig moet beoefenen. Door veel te oefenen en te doen krijg je uiteindelijk het beste resultaat. Pianoles bij Kaliber Kunstenschool. Je krijgt één op één pianoles van een professioneel geschoolde pianist.
Pianoles bij Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.
De piano wordt nagenoeg in alle muziekstijlen gebruikt, van klassiek tot modern en van jazz tot popmuziek. Er is al snel resultaat te bereiken, dus schrijf je in voor pianoles! In de pianolessen wordt veel aandacht besteed aan de juiste vingerzettingen en speeltechniek.
Pianoles in Houten.
Pianoles voor iedereen. Of je beginner bent of vergevorderd: iedereen, van jong 5 jaar tot oud, is welkom om les te nemen bij Piano Studio Castellum. Piano Studio Castellum is een goed toegeruste en rustige ruimte in Houten-Zuid waar pianoles wordt gegeven door Garry Scheffens en Thijs Dercksen.

Contacteer ons