Zoeken naar muziekschool amsterdam noord

muziekschool amsterdam noord
 
Muziekschool Amsterdam.
Open Dag Muziekschool Amsterdam Noord. Op 6 april 2013 vindt er een Open Dag plaats in de Muziekschool Amsterdam Noord. Tijdens de instrumenten parade mag je kennismaken met heel veel verschillende instrumenten. Verder zijn er optredens, een puzzeltocht, schminken, en veel gezelligheid.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home Muziekschool Amsterdam Noord.
digitale muziek lessen. Op de meeste basisscholen in Noord vind je een muziekdocent van onze muziekschool. Daarnaast zijn we weer een nieuwe methode aan het ontwikkelen, een digitale leerlijn: ZingZo! Leerlingen uit groep 3 4 kijken iedere schooldag naar een instructie-muziekfilmpje.
Muziekschool Amsterdam Noord muziekZO!
liedjes inschrijven contact korte projecten zoek. Welkom op MuziekZo, de site van Muziekschool Amsterdam Noord voor scholen die goed muziekonderwijs willen geven. U kunt bij ons terecht voor meerjarige programmas muziek, zang, instrumenten pop en akoestisch en muziektheater voor alle basisschoolgroepen.
Stichting Muziekschool Amsterdam Noord in Amsterdam Cultureel onderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Stichting Muziekschool Amsterd. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Stichting Muziekschool Amsterdam Noord. Gerelateerde bedrijven Stichting Muziekschool Amsterdam Noord. Van Houweningenstraat 42-3. Carly Rose Bedford. Nieuwezijds Voorburgwal 236-D.
Muziekschool Amsterdam Noord muziekZO!
Tips, workshops en coaching met een methodiek die bij de onderwijskundige visie van uw school past. Er wordt met u een traject afgesproken dat zich richt op individuele ondersteuning of in teamverband, ook losse workshops kunnen we uitvoeren. Powered by Muziekschool Amsterdam Noord.
Informatiegids Amsterdam Noord Muziekschool Amsterdam Noord.
Muziekschool Amsterdam Noord. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Alkmaarstraat 10, 1024 TT Amsterdam. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Voeg toe aan je mobiel. Amsterdam Noord Organisaties en verenigingen M Muziekscholen docenten.
Muziekschool Amsterdam Noord Stichting Wijsneus.
Muziekschool Amsterdam Noord pdf. Muziekschool Amsterdam Noord. Muziekschool Amsterdam Noord MAN is in het Stadsdeel Amsterdam-Noord een basisvoorziening op het gebied van muziek en cultuureducatie. Muziekschool Amsterdam Noord biedt een scala aan muzikale mogelijkheden voor het naschools programma voor alle leerjaren.

Contacteer ons