Zoeken naar vioolles

vioolles
 
Vioolles in Wageningen.
Geplaatst op 7 september 2015 door Chantal. Vioolles in Wageningen of in overleg eventueel elders. Vioolles voor bij voorkeur halfgevorderden. Chantal van Bruggen heeft vanaf haar achtste viool gespeeld en vanaf haar 14e veelvuldig opgetreden op kleine en grote podia voor tv solistisch en in orkesten. Ze was concertmeester en invullend soliste van de WSKOV Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging invaller bij o.a. USC en het Metropool Orkest en nam onder andere deel aan het NSO 2 keer Nesko Faso orkest en het NSP. Ook heeft zij veelvuldig met kwartetten opgetreden.
Muziekschool MOW vioolles Andijk Drechterland Enkhuizen Hoogkarspel Medemblik Nibbixwoud Oostwoud Venhuizen Wervershoof Wognum.
Viool leren spelen? Je bent van harte welkom bij Muziekschool Mow.
Online viool leren spelen in 10 weken Vioolles Vioolspelen.
Het is een enorm project geweest voor mij om op een leuke begrijpelijke en snelle manier mensen vioolles te kunnen geven middels een online cursus. Ik zie in mijn winkel zo veel mensen die worstelen met het vioolspel geen tijd geen zin en geen geld hebben voor vioolles. Deze mensen leren zichzelf met een boekje viool spelen en kunnen daarna niets ze spelen met een verkeerde houding vals en zijn teleurgesteld dat ze het niet kunnen. Met de kosten van een etentje voor één persoon kun je een complete vioolcursus krijgen! De kosten zijn slechts 49 voor de volledige cursus van 10 lessen.
Contact Bea Viool.
Voor vioolles in Wageningen kun je vlak bij het centrum terecht. Mijn les lokaal zit in de voormalige Vrije School aan de. In het gebouw bevindt zich o.a. Onder hun beheer is een culturele broedplaats ontstaan. In het gebouw vind je nog meer muziekdocenten en andere kunstenaars. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met.
Vioolles van juffie Stieneke In Den Haag met beproefde internationale Suzuki methode.
Optreden in uw bejaardenhuis? Les kennismaken met en spelen op de Strijkinstrumenten. De Jonge violisten info voor bejaardenhuizen. Waarom met uw 6 7 of 8 jarige naar Vioolles in de Haagse Archipel? Vioolles bij juffie Stieneke. In de statige Riouwstraat in Den Haag op nummer 23 staat een vioolhuis. Als je er op maandag of donderdagmiddag om half 5 langs loopt hoor je op straat allerlei liedjes die de 1e jaars groep leert. Om half 7 klinken er al prachtige concerten door de 3e jaars. En om half 8 virtuoze stukken. Jonge kinderen van 6 tot 9 jaar krijgen op deze middagen in gezellige groepen via een unieke formule intensief en kennelijk met goede resultaten vioolles.
Vioolles De Muzen.
Vioolles is leuk dat vinden Ingvar en Yasmin. Samen met docente Hanna Koens beleven zij veel plezier aan hun vioollessen.
Vioolles Klankhuis.
Mijn naam is Wilco de Bruijn. gediplomeerd viooldocent sinds 1992. De vioollessen hebben een ontspannen sfeer waarbij het karakter en de persoonlijke mogelijkheden van de leerling centraal staan. Over het algemeen zijn de lessen individueel. Er is nog plaats voor zowel beginners als vergevorderden. Ik heb veel ervaring met hooggevoeligheid nieuwetijds ingestelde mensen onzekerheid en autisme. Met aandacht en persoonlijke afstemming kan ieder op zijn/haar eigen wijze viool leren spelen. Als je als beginner intuïtief klank met de viool wilt leren maken of je wilt als ervaren speler meer klankbewustzijn integreren in je spel ben je ook van harte welkom. De vioollessen worden in Arnhem gegeven.
Muziekschool Gorinchem Wil je ook een gratis proefles viool?
Wil je ook viool leren spelen? Je eerste vioolles is een gratis proefles! Afhankelijk van je wensen en niveau bepalen we aan de hand van de eerste les en kennismaking hoe we verder gaan. De mogelijkheden zijn heel divers van beter leren begeleiden tot beter leren soleren van bladmuziek tot het spelen op basis van akkoorden spelen in verschillende bezettingen jezelf opnemen je optreden voorbereiden je eigen geluid en stijl ontwikkelen etc. Dit kan op basis van individuele lessen en/of groepslessen. De lessen zijn zeer praktisch van aard.

Contacteer ons