Zoeken naar vioolles

vioolles
 
Vioolschool Oktje Lambermont Persoonlijke en op maat gesneden vioolles.
Bent u op zoek naar uitdagende vioollessen voor uw kind? Wenst u een individuele aanpak waarbij de muzikale ontwikkeling van uw kind in al zijn facetten centraal staat? Violiste Oktje Lambermont met meer dan 20 jaar praktijkervaring staat voor u klaar. Op maat gesneden vioollessen.
Vioolles, altvioolles en keyboardles in Gouda en Krimpen.
Jonge kinderen krijgen vioolles, op een eenvoudige manier gepresenteerd met leuke liedjes en speelse opdrachten. Het is hierbij prettig als een van de ouders bekend is met het notenschrift om de kleuter thuis wat te kunnen begeleiden bij het oefenen.
Vioolles van ervaren docenten Kielzog.
Je kunt bij Kielzog in Hoogezand-Sappemeer al heel vroeg beginnen met vioolles, vanaf 4 jaar kun je al op een kleine viool leren spelen. Daarom is de viool een instrument dat iedereen op een leuke en snelle manier kan leren spelen!
Vioolles Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Vioolles 20 minuten individueel. starttijd in overleg 36 lessen Cultuurcampus, Burchtpoort 5 alle niveaus. 86500, geen BTW. reeds gestart, instromen nog mogelijk. Deze cursus wordt gegeven door.: Vioolles 30 minuten individueel. starttijd in overleg 36 lessen Domplein 4 alle niveaus.
Online viool leren spelen in 10 weken Vioolles Vioolspelen.
Een cursus waarbij je én de basisbeginselen van vioolspelen leert én je viool onderhouden en stemmen wat moet dat gaan kosten? Het is een enorm project geweest voor mij om op een leuke, begrijpelijke en snelle manier mensen vioolles te kunnen geven middels een online cursus.
Vioolles in Apeldoorn door Baukje van Schie Muziekschool De Viool.
Zowel nieuwe leerlingen als herintredende muzikanten kunnen hier terecht voor vioolles in een leuke, ontspannen sfeer waarbij jouw muzikale ontwikkeling centraal staat. Meer over vioolles. Een viool huren. Zeker voor beginnende leerlingen is het prettig een viool te kunnen huren.
Vioolles Zwolle Marjan Valk.
Mijn naam is Marjan Valk en ik vind het heerlijk om vioolles te geven. Ook ik heb als kind vioolles gehad en heb met het Nationaal Jeugd Orkest in binnen en het buitenland opgetreden. Daarna heb ik altviool gestudeerd op het conservatorium in Zwolle.
Tarieven Vioolles Viool en strijkstok kopen Vioolles Hilversum.
3 individuele lessen van 30 minuten plus 1 maand vioolhuur voor slechts 49. Dit is een ideale mogelijkheid om eens écht de ervaren hoe het is om vioolles te krijgen, thuis te oefenen op je huurviool en vorderingen te maken.

Contacteer ons