Zoeken naar pianoles leiden

pianoles leiden
 
Carl Westermann Pianoleraar.
Ze vonden een zeer bekwame pianodocent en zo begon ik in een privépraktijk in Leiden aan mijn pianolessen. Ik kon geen genoeg krijgen van de piano met het gevolg dat deze docent me al op mijn zestiende zover had opgeleid dat ik toelatings examen mocht doen voor het conservatorium.
Pianoles in Leiden: laat de vingers het werk doen.
Pianoles in Leiden: laat de vingers het werk doen. Wil jij pianoles in Leiden? Kom dan naar Rockademy! Deze muziekschool in Leiden heeft een unieke lesmethode, waarbij jij bepaalt wat je speelt. Bij Rockademy kun je op maandag tot en met vrijdag terecht voor een pianoles.
Pianoles Emile van Leenen Pianos.
2312 CM Leiden. 071 58 91 426. 06 54 35 45 67. Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar! Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur. Woensdag 10.00 tot 18.00 uur. Donderdag 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur. Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Maak een afspraak. Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom. Maak een afspraak. Piano laten stemmen. Wilhelm Steinberg piano. Piano laten stemmen. Piano laten stemmen.
Marktplaats.nl pianoles Leiden Muziekles en Zangles.
pianoles in leiden. Geplaatst door Olie op 15 mrt. 17 6 jaar actief op Marktplaats. Als kind ging ik op pianoles en vond het vreselijk. Ik ben gestopt, omdat het niks voor mij leek. Toch ben ik op mijn 32ste toch weer begonnen met pianoles, maar nu bij Peter Wenk.
pianoles leiden.
Plezier bij de pianoles staat in elk geval voorop en daarbij is een goede begeleiding belangrijk. Bij beginnende leerlingen kies ik meestal een pianomethode in boekvorm, aangevuld met bladmuziek vanaf internet. Bij gevorderden gaat de keuze van muziekstukken meer in overleg. Tijdens de pianoles besteed ik ook aandacht aan hoe je thuis kan studeren.
pianolessen in Leiden.
Pianoles Ype van der Werf. Vanaf mijn elfde ben ik verslaafd aan de piano. Er was dus voor mij maar één opleiding die ik wilde: het conservatorium. Na het afsluiten van mijn klassieke opleiding heb ik nog een tweede studie in lichte muziek aan het conservatorium gedaan. Ik heb veel opgetreden in allerlei formaties: in bands gespeeld, zangers begeleid, deel uit gemaakt van jazzformaties en ook klassieke formaties. Daarnaast geef ik al jaren met veel plezier les. Momenteel werk ik als pianodocent aan de muziekschool in Alphen aan den Rijn. In de loop van de tijd heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei lesvormen: individueel, groeps en klassikale pianolessen, maar ook bandcoaching en het leiden van verschillende ensembles. Sinds 1997 woon ik in de professorenwijk in Leiden. Vanaf september 2014 geef ik pianolessen aan huis in deze wijk burgemeester en professorenwijk Leiden. De piano is en blijft voor mij een fantastisch instrument met heel veel mogelijkheden: alleen of in een groep, een zangeres begeleiden, of quatre mains, het kan allemaal op de piano.
HOME Pianoles bij u thuis.
WELKOM BIJ PIANOLES BIJ U THUIS! Pianoles bij u thuis is dé lespraktijk voor de regio Alphen aan den Rijn, Leiden en Bollenstreek. Je hoeft er de deur niet voor uit en krijgt de lessen op het moment dat het jou uitkomt.
Piano Keyboard The Rockschool.
The cool way to play! Pianoles, Keyboardles: One man band. Als piano of keyboardspeler ben je eigenlijk een one" man band of orkest. Je hebt eigenlijk niemand meer nodig om je lievelingssongs te spelen. Met je linkerhand speel je de lage baspartijen en met rechts speel je melodie en ff tussendoor speel je ook nog akkoorden. En heb je het eenmaal een beetje onder de knie, kan je uren lang wegdromen in je eigen wereldje en genieten van dit mooie instrument. Het streven is om je zo snel mogelijk op gehoor en gevoel, je eigen favoriete songs te leren spelen. Pas als de passie en liefde voor jouw instrument gegroeid is en je al een aardig deuntje kan spelen, gaan we kijken of je ook open staat voor theorie en toonladders hoeft niet, mag wel. Dus neem je liedjes mee op cd, usb stick of zoek het samen met je leraar op op YouTube en ga aan de slag. Wij zullen je ook motiveren om in een bandje spelen met medeleerlingen. Ongeacht welk niveau, het gaat om plezier hebben en samen aan iets te werken, samen te ontdekken en samen te groeien. Zie ook bandcoaching. Leslocatie pianoles/Keyboardles: Leiden, OegstgeestVoorschoten.

Contacteer ons