Op zoek naar pianoles leiden?

pianoles leiden
 
Pianoles in Leiden: laat de vingers het werk doen.
Pianoles in Leiden: laat de vingers het werk doen. Pianoles in Leiden: laat de vingers het werk doen. Wil jij pianoles in Leiden? Kom dan naar Rockademy! Deze muziekschool in Leiden heeft een unieke lesmethode, waarbij jij bepaalt wat je speelt.
pianoles Leiden Muziekles en Zangles Marktplaats.nl.
122 x gezien 4 x bewaard sinds 18 apr. Wilt U graag leren piano of keyboardspelen? Wilt U bijvoorbeeld zelf leren liedjes schrijven, leren improviseren, pop, blues, jazz of salsa? Heeft U een kind met wie U graag wilt muziek maken met de piano?
Pianoles in Leiden, gediplomeerd musicus, lid EPTA.
Met veel enthousiasme geef ik reeds enige jaren pianoles aan kinderen en volwassenen. Ik houd mij in het bijzonder graag bezig met de eerste beginselen van het pianospelen op een leuke en speelse wijze aan kinderen te onderrichten. Hiernaast werk ik enthousiast samen met de meer gevorderde pianostudenten aan de hand van het van te voren besproken op het individu gerichte repertoire. Wilt u meer weten hoe ik te werk ga, mijn werkomgeving en de te bewandelen methodiek, dan kunt u een afspraak met mij maken voor een gratis eerste proefles. Pianolessen Annemiek Stokking van Duinen. 2314 BT Leiden.
Pianoles Leiden Vivaldi Music Lessons.
Beschikbare docenten voor Pianoles in de omgeving van Leiden. Borislava Petrova Pianoles. Geeft les aan. Over Borislava Over Borislava. Pianoles in Leiden. Zoek je een enthousiaste pianodocent in de omgeving Leiden? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé pianoles voor beginners en gevorderden.
pianolessen in Leiden.
Pianoles Ype van der Werf. Vanaf mijn elfde ben ik verslaafd aan de piano. Er was dus voor mij maar één opleiding die ik wilde: het conservatorium. Na het afsluiten van mijn klassieke opleiding heb ik nog een tweede studie in lichte muziek aan het conservatorium gedaan. Ik heb veel opgetreden in allerlei formaties: in bands gespeeld, zangers begeleid, deel uit gemaakt van jazzformaties en ook klassieke formaties. Daarnaast geef ik al jaren met veel plezier les. Momenteel werk ik als pianodocent aan de muziekschool in Alphen aan den Rijn. In de loop van de tijd heb ik veel ervaring opgedaan met allerlei lesvormen: individueel, groeps en klassikale pianolessen, maar ook bandcoaching en het leiden van verschillende ensembles.
Pianoles Emile van Leenen Pianos.
Pianos en vleugels. 2312 CM Leiden. 071 58 91 426. 06 54 35 45 67. Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar! Dinsdag 10.00 tot 18.00 uur. Woensdag 10.00 tot 18.00 uur. Donderdag 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur.
WELKOM BIJ HET MUZIEKCOLLECTIEF Muziekschool voor Leiden, Leiderdorp e.o.
Het Muziekcollectief is een bruisende muziekschool voor Leiden, Leiderdorp e.o. Een enthousiast team van geschoolde docenten geeft lessen waarbij een goede basis en instrumentkennis een belangrijk uitgangspunt zijn. Er worden in onze lesstudio's' in Leiderdorp zowel privé muzieklessen als groepslessen gegeven. een greep uit ons aanbod. Klik op het beeld voor meer informatie. In het hoofdmenu boven aan deze pagina staat ons volledige aanbod. Kies je favoriete instrument. Piano en Keyboardles. Basgitaar en Contrabasles. Muziekles voor kinderen. Merenwijk / Lage Mors. basgitaarles, contrabasles, drumles, gitaarles, piano en keyboardles, zangles, saxofoonles, dwarsfluitles, vioolles, celloles, klassiek pianoles, en veel meer.
Carl Westermann Pianoleraar.
Ze vonden een zeer bekwame pianodocent en zo begon ik in een privépraktijk in Leiden aan mijn pianolessen. Ik kon geen genoeg krijgen van de piano met het gevolg dat deze docent me al op mijn zestiende zover had opgeleid dat ik toelatings examen mocht doen voor het conservatorium.

Contacteer ons