Meer resultaten voor muziekschool rotterdam

muziekschool rotterdam
 
Tarieven Popschool Jam-it! Zang, Piano en Gitaarles in Rotterdam.
Probeer eens wat nieuws! Meld je NU aan voor een geheel vrijblijvende zang, piano, songwriting of gitaarles in Rotterdam van 30 minuten voor maar 10 euro en maak kennis met onze unieke manier van lesgeven! Het Jeugdcultuurfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 17 jaar, die om financiƫle redenen geen lessen kunnen volgen bij een theaterclub, dansschool of muziekschool.
SKVR Muziek.
Slager, weet u wel zeker dat dit dierenvlees. Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam SKVR verbindt zoveel mogelijk jonge Rotterdammers met kunst en cultuur. Het stimuleren van enthousiasme in de beoefening van kunst en het ontwikkelen van creatief talent is alles waar het om draait.
Sonondo.
de Muziekschool Rotterdam Cultuur Muziekeducatie.
De Muziekschool Rotterdam is de plek voor het ontwikkelen van jouw muzikale talent. Gevestigd in het cultureel hart van Rotterdam en met een team van de beste gediplomeerde docenten bieden wij onze cursisten de leukste muzieklessen tegen de scherpste tarieven.
Albeda College Muzikant Producer Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Info voor ouders. Info voor decanen/mentoren. Intake en D-formulier. Info voor bedrijven. Stage / Beroepspraktijkvorming. Albeda College Sociaal Pedagogisch Werk. Albeda College Economie Ondernemen. Albeda Travel Leisure College. Albeda Rotterdam The Hague Airport College. Albeda Facilitair Veiligheidscollege. Albeda Beauty Fashioncollege.
Overal Muziek Muziek binnen het onderwijs in Rotterdam.
Op interactieve website Oren Open maken kinderen op speelse wijze kennis met muziek uit Rotterdam, van rapper tot klassieke musicus. Overal Muziek is een initiatief van de Rotterdamse Muziekcoalitie, bestaande uit Codarts, de Doelen, Music Matters, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, SKVR, Grounds en KCR.
Muziekcentrum Rotterdam Home.
Op zondag 2 april 2017 vindt er in de Bergsingelkerk een uniek familieconcert plaats! Een bijzonder verhaal, vertelt door Bart van Gerwen, wordt muzikaal ondersteunt door leerlingen en docenten van Muziekcentrum Rotterdam en het Multicultikoor. Stadsmuzikanten 2016 was een groot succes!
Muziekschool Zuid Holland. gitaarles. vioolles. vioolles. vioolles. gitaarles. gitaarles. percussieles. gitaarles. gitaarles. gitaarles. gitaarles. gitaarles.
Muziekschool Zuid Holland. School of Music is een muziekschool met locaties op verschillende plekken in Zuid Holland. We zijn gestart met muziekles in Rotterdam en zijn inmiddels ook in Capelle aan den IJssel, Den Haag en Dordrecht aanwezig met in totaal meer dan 20 locaties waar muziekles wordt gegeven.

Contacteer ons