Resultaten voor muziekschool alkmaar

muziekschool alkmaar
 
Artiance Centrum voor de Kunsten Alkmaar.
Vanaf 23 juli vindt in Alkmaar voor de vierde keer het evenement Alkmaar aan Zee plaats. Nieuw is dat de Alkmaar aan Zee-week in de zomer een vervolg krijgt gedurende het hele schooljaar met workshops in de wijken. We noemen dit Alkmaar on Cruise.
Muziekatelier Alkmaar Muziekschool.nl.
LIVE Online Training. Home Muziekscholen Noord-Holland Muziekatelier Alkmaar. 19 mei 2015. Het Muziekatelier Alkmaar kenmerkt zich door haar kleine omvang en grote kwaliteit. Een groep bevlogen en bevoegde muziekdocenten brengen hun enthousiasme over op zowel volwassen als kinderen in een sfeervolle omgeving.
Music Centre Blue Alkmaar.
Gebruik maken van alle apparatuur en je muzikale kunsten digitaal vast laten leggen! Het kan gemakkelijk en goedkoop! Dé ontmoetingsplaats voor muzikanten in Alkmaar en omstreken. Uiteraard smaken ze net even lekkerder na een goeie repetitie! 1821 BN Alkmaar. 072 750 84 51.
Muziekatelier Alkmaar.
Muziekatelier Alkmaar, een kleine muziekschool met een groot aanbod aan muzieklessen op maat. Meer dan 10 jaar op het Muziekatelier! Ik ben Herman en heb al sinds 1998 pianoles. Destijds was ik erg druk op het werk en besloot de pianolessen uit mijn jeugd een vervolg te geven.Door les te nemen omtwikkel je de vaardigheid weer.
Muziekcentrum Tjarda Alkmaar tjarda muziekschool alkmaar onze voordelen.
Leerlingen die bij TJARDA Muziekschool Alkmaar lessen kunnen tegen een gereduceerd tarief bij ons repeteren. TJARDA Muziekschool Alkmaar een onderdeel van TJARDA Muziekcentrum Alkmaar. Het Muziekcentrum beschikt over onder andere tien oefenruimtes waar dagelijks vele bands uit Alkmaar en omgeving repeteren.
Leukste muziekles Alkmaar e.o. Popschool Your Song.
Twee enthousiaste, conservatorium geschoolde, muzikanten; Tim Nicole openden in februari 2012 hun eigen popschool. Vrij van subsidies en alles op eigen kracht maakt dit concept een succes. Zij proberen zichzelf steeds te vernieuwen om iedere dag frisse en kwalitatieve muzieklessen te kunnen aanbieden.
Muzieklessen voor kinderen Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Wil je eerst een proefles doen, dat kan! Music-4U is een lesprogramma om kinderen enthousiast te maken voor muziek, instrumenten en de vereniging. Zij hebben ieder jaar 2 edities van een half jaar gratis muziekles voor kinderen van 8-12 jaar!
Inez Vermooten zanglessen in Alkmaar Muziekschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Inez Vermooten zanglessen in Alkmaar. Inez Vermooten in Alkmaar is er voor al uw zanglessen. Wil je met meer zelfvertrouwen zingen, wil je meer techniek leren? Of wil je gewoon lekker zingen omdat het zo leuk is?

Contacteer ons