Resultaten voor pianoles maastricht

pianoles maastricht
 
Biografie.
Al vroeg probeerde ik eenvoudige melodieën op de piano na te spelen en op 8 jarige leeftijd ontving ik mijn eerste lessen van pianodocente Truus Vandeweijer in Hoensbroek. Na het behalen van mijn VWO diploma werd ik op achttienjarige leeftijd toegelaten op het Conservatorium in Maastricht waar ik bij Tonie Ehlen aan mijn pianostudie begon.
Pianoles Wijntjens Viool en Piano.
Pianiste Vera Melnichenko verzorgt pianoles privé in Maastricht of aan huis in Maastricht en omstreken 20km. Vera Melnichenko is afgestudeerd aan zowel het Conservatorium van de Hogeschool Maastricht in Nederland 2003 als aan het Conservatorium van Saratov in Rusland 1999 en heeft ruim 25 jaar ervaring in het geven van pianoles aan alle leeftijden en nivos.
Pianolessen bij Axel Klaar voor kinderen en volwassenen.
Ik verzorg pianolessen in de omgevingen van Maastricht en Aken voor kinderen en volwassenen. De lessen worden privé gegeven in het Nederlands, Duits of Engels. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als pianoleraar. Ik ben lid van de EPTA European Piano Teachers Association en vind het belangrijk om me in de breedte en diepte te blijven ontwikkelen.
Pianoles krijg privé pianoles.
085 833 99 83. op privé pianoles. Onze selectie van pianodocenten is gesorteerd op postcode. Klik op de docent om meer te lezen. Privéles van docent of bij je thuis" data-htmltrue" Tiago L. Privéles van docent of bij je thuis" data-htmltrue." Geeft les in Gitaar Gehoorleer Muziektheorie Piano Keyboard.
Pianoles Maastricht Muzikantenbank.NET.
Pianoles bij u thuis in Maastricht en omstreken. Categorie: Pianoles Maastricht Limburg. Geplaatst door margriet geeraedts, 505 x bekeken. Pianoles door ervaren en zeer enthousiast. Categorie: Pianoles Maastricht Limburg. Geplaatst door Vera Estevez, 822 x bekeken. Wilt u piano leren spelen en uw favoriete muziek zelf spelen?
Pianoles Maastricht Sound Academy Maastricht.
Dé muziekschool van Maastricht, Heuvelland en omgeving. Laat in je eentje een heus orkest klinken na onze pianolessen of keyboardlessen. We leren je begeleiden, maar ook solo spelen. Tijdens de lessen is er aandacht voor het leren lezen en spelen van de akkoorden en zo speel je snel je eerste muziekstuk.
Untitled Kunsthuis. Contact Document. pagina.
De privelessen piano, dwarsfluit en blokfluit in Maastricht worden gegeven door Lia Plaisier in de galerie van Kunsthuis Theo Hübens, gevestigd in een monumentaal pand in het Centrum van Maastricht nabij het Onze Lieve Vrouwe Plein. In dit huis is ook een galerie gevestigd voor moderne en hedendaagse kunst.
Pianoles Maastricht.
Eventueel in het Engels, Frans, Duits of poco Italiaans. Bij mij thuis of bij u aan huis. Inspirerende pianolessen van een gepassioneerde pianodocent. Voor meer informatie over pianoles in Maastricht of bij u thuis, neem contact op en klik hier.

Contacteer ons