Op zoek naar contrabas?

contrabas
 
De Contrabas, katholieke basisschool in Capelle a/d IJssel.
paasontbijt op de Contrabas. Verder terug in de tijd. De Contrabas, een school waar muziek in zit! De Contrabas is een grote basisschool, die centraal ligt in de wijk Schollevaar van Capelle aan den IJssel. Wij werken aan de vorming van jonge mensen, die de toekomst tegemoet gaan.
Contrabas Wikipedia.
De functie van de contrabas kan wanneer het voornamelijk om tokkelen bij een contrabas plukken genoemd en niet om aanstrijken gaat ook door een basgitaar worden vervuld. Dit klinkt echter heel anders door de langere toonduur sustain van een basgitaar.
Contrabas Wikikids.
Opmerkelijk is dat de contrabas in kwarten gestemd is E A D G, in tegenstelling tot de viool, altviool en cello, die in kwinten gestemd zijn. Er is ook een uiterlijk verschil: de contrabas heeft afhangende schouders. Deze verschillen vinden hun oorsprong in de afkomst van de contrabas.
Schooltv: Contrabas Een snaarinstrument.
De contrabas is een snaarinstrument van bijna 2 meter lang en heeft vier snaren, die gestemd zijn als de vier laagste snaren van de gitaar. De contrabas wordt met een strijkstok arco of met de vingers plukken' bespeeld. Contrabassist Peter van Leerdam: Het is een heel fysiek instrument.
contrabas kopen? contrabas atelier Rikkers double bass specialist.
Contrabas atelier Rikkers, het professionele adres voor je contrabas. Wil je een nieuwe of oude contrabas kopen? Begin dan met een advies van vakmensen. Atelier Rikkers is hét professionele contrabas adres. Wij adviseren je uitgebreid over de contrabas die past bij jou.
contrabas en basgitaar, Philip Baumgarten.
Het enige dat in de buurt kwam vond ik op de site StrijkersForum bij het onderwerp scheuren vullen met lak op alcoholbasis. De gegeven informatie is best interessant maar ik verwacht niet dat de lak op mijn contrabas op alcoholbasis is en ik wil ook liever gebruikmaken van een lak die ik zo in de verfwinkel kan kopen.
De Instrumenten Uit Het Orkest: Contrabas Orkest van het Oosten YouTube.
Sasha Witteveen Contrabas, Live Podium Witteman 2 April 2017 Duration: 1101. Robin Witteveen 1385, views. Contrabas: bereik Duration: 104. Composer's' Toolbox 398 views. De Instrumenten Uit Het Orkest: Hobo Orkest van het Oosten Duration: 031. Orkest van het Oosten 5626, views.
Strijkinstrumenten Contrabassen Marktplaats.nl.
Gebruikt Ophalen of Verzenden. Te koop 4/4 contrabas viool model deze z.g.a.n contrabas speelt heerlijk licht en is goed afgestelt. Op deze net ingespeelde contrabas, zitten rockabilly red snaren op van innovation.120 empire custom basses 06518562722. Zo goed als nieuw Ophalen.

Contacteer ons