Resultaten voor contrabas

contrabas
 
accessoires voor contrabassen Thomann Nederland.
Venezuela, Bolivares Fuertes / VEF. South Africa, Rand / ZAR. Categorieen accessoires voor contrabassen. snaren voor contrabassen. Enkele snaren voor Contrabas. standaards voor contrabassen. koffers tassen contrabas. strijkstokken voor contrabassen. pickup voor contrabassen. versterker voor contrabassen. parket beschermer en pinrubber.
contrabas kopen? contrabas atelier Rikkers double bass specialist.
Contrabas atelier Rikkers, het professionele adres voor je contrabas. Wil je een nieuwe of oude contrabas kopen? Begin dan met een advies van vakmensen. Atelier Rikkers is hét professionele contrabas adres. Wij adviseren je uitgebreid over de contrabas die past bij jou.
Contrabas Wikipedia.
De functie van de contrabas kan wanneer het voornamelijk om tokkelen bij een contrabas plukken genoemd en niet om aanstrijken gaat ook door een basgitaar worden vervuld. Dit klinkt echter heel anders door de langere toonduur sustain van een basgitaar.
Contrabas in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Vertaal contrabas. Vertaal contrabas van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. contrabas double bass. contrabas double bass, string bass. Uitgebreide vertaling voor contrabas Nederlands in het Engels. contrabas de zelfstandig naamwoord. de contrabas bas. the bass; the contrabass.
De Instrumenten Uit Het Orkest: Contrabas Orkest van het Oosten YouTube.
Mendelssohn: A Midsummer Night's' Dream Orkest van het Oosten with conductor Jasper de Waal Duration: 10108. AVROTROS Klassiek 9769, views. Masterclass Contrabas Mahler 1 Duration: 617. Rotterdams Philharmonisch Orkest 651 views. C.Saint-Saens Introducere i Rondo Capriccioso transcripie pt contrabas Duration: 943.
contrabas WikiWoordenboek.
1.4.2 Afgeleide begrippen. 1.4.3 Verwante begrippen. 1.5 Meer informatie. Geluid: contrabas hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. samenstelling van contra en bas 1. contrabas v / m. muziekinstrument het laagstklinkende muziekinstrument van de strijkinstrumenten met een lagere toon dan de bas.
Verliefd op de contrabas door Rebecca Fransen voordekunst.
U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij een van de mini-concertjes of om de contrabas zelf uit te komen proberen. Het is natuurlijk heel jammer dat zo weinig mensen contrabas spelen terwijl het een super leuk en mooi instrument is.
De contrabas.
De zware klank van de contrabas is het fundament van een symfonie en strijkorkest. In de jazz-muziek kom je de contrabas ook tegen, waar het instrument meestal tokkelend dat noemen we: pizzicato wordt bespeeld. De contrabas kan al gespeeld worden vanaf zo'n' 7 jaar.

Contacteer ons