Meer resultaten voor contrabas

contrabas
 
Dutch Double Bass Festival DenHaag.com.
Het Dutch Double Bass Festival, een initiatief van contrabassist James Oesi, vindt van 20 t/m 21 mei plaats. Het programma bestaat uit een uiteenlopend samenstelling van meer dan tien internationale acts met de contrabas in de hoofdrol. Zowel klassieke muziek, jazz als crossover is vertegenwoordigd in het programma.
Contrabas LesMethode.
Nuovo Metodo 3 Contrabas Corso Pratico. Jazz Wizard 2 Junior Cello Contrabas cd. New method for Contrabass 1 Simandl. Essential elements 2000 Contrabas. Double Bass Starter Contrabas cd Ruud van der Meulen. Ruud van der Meulen. Early Start on the Doublebass / Contrabas 1.
Contrabas Wikipedia.
De functie van de contrabas kan wanneer het voornamelijk om tokkelen bij een contrabas plukken genoemd en niet om aanstrijken gaat ook door een basgitaar worden vervuld. Dit klinkt echter heel anders door de langere toonduur sustain van een basgitaar.
Contrabas De Meerpaal.
Bijna twee meter lang is de contrabas. Het trillen van dit instrument en de intense klank maken het bespelen van de contrabas een belevenis! In de contrabas les wordt aandacht besteed aan de grondbeginselen zoals een goede speelhouding, stemmen, positiespel en wordt de basis gelegd voor een goede linker en rechterhand techniek.
Schooltv: Contrabas Een snaarinstrument.
De contrabas is een snaarinstrument van bijna 2 meter lang en heeft vier snaren, die gestemd zijn als de vier laagste snaren van de gitaar. De contrabas wordt met een strijkstok arco of met de vingers plukken' bespeeld. Contrabassist Peter van Leerdam: Het is een heel fysiek instrument.
Natuurkunde.nl Contrabas.
Wat kun je op natuurkunde.nl allemaal vinden over de contrabas? Hieronder vind je een opsomming van artikelen die elk de contrabas gebruiken om een bepaald verschijnsel uit de natuurkunde te demonstreren. De verschillende artikelen over de contrabas kun je in willekeurige volgorde lezen.
Contrabas Jazz Pop ArtEZ.
Na je studie. Bekijk welke vakken je per studiejaar volgt in het curriculum Contrabas. Specifieke toelatingseisen contrabas. Naast algemene toelatingseisen zijn er ook specifieke toelatingseisen per instrument. Je bereidt vijf stukken voor, die enigszins verschillend zijn van karakter en tempo.
Strijkinstrumenten Contrabassen Marktplaats.nl.
B-Stock Stagg EDB-3/4 BK elektrische contrabas zwart. b-stock stagg edb-3/4 bk elektrische contrabas zwart de stagg edb-3/4 is een geschikt alternatief voor de traditionele akoestische contrabas. Hij produceert een authenthiek geluid en heeft dezelfde kenmerkende speelbaarheid als zijn grote akoestische broer.

Contacteer ons