Op zoek naar pianoles voorschoten?

pianoles voorschoten
 
Pianoles Popschool Voorschoten.
Je bent nooit te jong of te oud om piano te leren spelen. Voor elke leerling maken we in overleg een lesplan dat gevolgd wordt. Je krijgt dus pianoles op maat. Piano spelen kan op verschillende manieren. Zowel in een band als solo vervult de piano een belangrijke rol in de popmuziek. Qua klank kun je variatie aanbrengen door andere toetsinstrumenten te gebruiken zoals bijvoorbeeld een rhodes hammond orgel clavinet of synthesizer. Elk van deze instrumenten heeft andere mogelijkheden. Tijdens de pianoles werk je samen met de docent aan onder andere je techniek en motoriek. Er zal ook aandacht besteed worden aan samenspel gehoortraining en muziektheorie. Pianoles kan in veel verschillende stijlen.
Pianoles in Voorschoten Vivaldi Music Lessons.
Pianoles in Voorschoten Docenten in de omgeving Voorschoten. Flamenco zang en gitaar. Beschikbare docenten voor Pianoles in de omgeving van Voorschoten.
Piano Keyboard The Rockschool.
Piano Keyboard leren spelen op een moderne en toch betaalbare manier? Enthousiaste en gediplomeerde docenten. The Rockschool leiden voorschoten zoeterwoude leiderdorp oegstgeest warmond wassenaar
pianolerares Loekie Koopman Voorschoten.
Dan hoop ik u veel plezier in de muzieklessen te kunnen geven. Ik bied u een gratis pianoles aan om kennis te maken en om te kijken waar we mee beginnen. In het verleden ben ik op twee muziekscholen actief geweest en op verschillende basisscholen en een middelbare school. Ik heb Muziekleer en Kinder-en Jeugdpedagogie gestudeerd alsmede verschillende muziekstudies. Een keer per jaar geef ik een leerlingenuitvoering. De leerlingen ouders en anderen zijn daar heel enthousiast over. Ik probeer in een ongedwongen sfeer les te geven.
muzieklessen Voorschoten Pianolessen.
Ik geef aan zowel kinderen als volwassenen les. vanaf 4 tot 85 jaar. Er staan in mijn lesruimte 2 mooie piano's. Sommigen spelen liever alleen anderen liever samen. Beneden is er een grote samen speelruimte. Daar kun je met anderen samenspelen met andere instrumenten en met de geluiden licht installatie. Het is enig om met vrienden een stuk te oefenen en dat dan te laten horen aan je familie en andere vrienden! Dit kan onder begeleiding van iemand van ons. Voor de liefhebbers van klassieke muziek is er een concertzaal met een prachtige Yamaha vleugel.
Wolthuis Muziek.
Cimbaal / Melodieharp kennismakingspakket 6198 11653. Cimbaal / Melodieharp Deluxe 4298. Admira Gitaar Ensemble in A / B Huis te Voorschoten. Drie talentvolle gitaristen Hugo Emma en Manon spelen o.l.v. Otto Wolthuis mooie gitaarcomposities. Door de uitleg over de gespeelde gitaarcomposities. De website is klaar! Graag horen we wat jij er van vind. We gaan weer optreden! Door de samenwerking met MAX Guitar is hier een mooi podium gecreëerd voor gitaristen uit heel Nederland. Gitaar keyboard piano en A.M.V. Wolthuis Muziek verzorgt in Voorschoten muzieklessen voor jong en oud.
Pianodocente Voorschoten Pianoles Voorschoten voor beginners gevorderden.
Spring naar de inhoud. Welkom op de website van Pianodocente Voorschoten. Afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium voor muziek in Den Haag. Lessen voor vergevorderden en beginners. Opleiding tot het toelatingsexamen conservatorium. Lid van de EPTA.Europian PianoTeachers Assocation. Na de afronding van mijn studie aan het conservatorium was ik veertig jaar werkzaam als docente klassiek piano bij muziekscholen / instellingen voor muziekonderwijswaaronder 35 jaar bij de Muziekschool Leidenthans stichting BplusC. Momenteel heb ik nog een kleine lespraktijk.
Muziekpraktijk Loekie Welkom!
Bent u op zoek naar piano of blokfluitles in Voorschoten? Bij Muziekpraktijk Loekie kan jong en oud terecht. Loekie heeft vele jaren ervaring in het geven van muziekonderwijs op scholen muziekscholen en privé. Voor ieder is een passende inspirerende lesmethode voorhanden.

Contacteer ons