Op zoek naar muziekschool?

muziekschool
 
Backstage: informele professionele muziekschool in Zeist.
Voordeel van les nemen bij Muziekschool Backstage is dat je verschillende disciplines bij elkaar hebt zoals piano, drum, keyboard, zang, klarinet, viool, dwarsfluit, gitaar, basgitaar en bandcoaching. Je komt in de groepsles of de ontmoetingsruimte veel andere muziekliefhebbers tegen uit Zeist en omgeving.
Home Muziekschool Amsterdam Muziekles volgen.
Kom lekker jammen in t Geveltje: een van de oudste en beroemdste jazzplekken van Amsterdam, midden in de Jordaan! Ook voor mensen die niet op les zitten bij Muziekschool Amsterdam. Er is een volledige backline inclusief versterkers, drumstel, piano en zelfs een Hammondorgel!
Muziekschool 5 definities Encyclo.
Een muziekschool is een plaats waar mensen in het kader van een hobby een muziekinstrument kunnen leren bespelen. Afhankelijk van de aard van de muziekschool is deze bedoeld om vooral jongeren te stimuleren om met muziek bezig te zijn, door middel van het leren bespelen van een muziekinstrument, of richt zij zich op een breed publiek.
Muziekschool De Sleutel.
Zondag 24 april voorspeelmiddag trompet, trombone en sax vanaf 15.30 uur. TONEELVOORSTELLINGEN VAN DE ROMMELPOT. Binnenkort weer voorstellingen van toneelvereniging De Rommelpot en wel op 8, 15, 16 en 22 april om 20.00 uur en een middagvoorstelling op 10 april om 14.30 uur.
Muziekschool.nl Online Muzieklessen.
De grootste online muziekschool van Nederland. Start vandaag nog jouw GRATIS proefles! Ontvang 10 online pianolessen per mail. Het is 100% gratis en je zit nergens aan vast. Start direct door hier te klikken. Ontvang 10 online gitaarlessen per mail.
Home SMK Parkstad.
Augenbroe Schoenenmode Schoenenreparatie, Bloemsierkunst Tamara, Wearhouse-KerkradeTriepels, Slagwerk, Fürst Kantoorservice B.V, Automobielbedrijf Jos Bogman Heerlen b.v, WMC Kerkrade, Stichting SMK, Creusen IT-Services, Django Dancewear, Van der Linden Adviesgroep, Thoren Muziek, Café Dé Wieëtsjaf, Lasergame Kerkrade, Glowgolf Kerkrade, Wiertz Personeelsdiensten, Djool Music, Schetters Piano's, Jos Dirkx Woning Projectstoffering Brunssum, Jumbo Kerkrade Landgraaf, Venetian Blinds.
Muziek is voor iedereen Zeeuwse Muziekschool.
Bij de Zeeuwse Muziekschool draait het natuurlijk om kennismaken met muziek, muziek leren spelen, maar vooral ook om er veel plezier aan te beleven. Naast de jaarcursussen bieden we ook een groeiend aanbod in kortlopende cursussen; van SingIt, Bandcoaching, GitaarSwitch tot Mandoline.
Muziekles in Barneveld Muziekschool Barneveld.
Muziekschool Barneveld is actief in het onderwijs. Met verschillende projecten in basis en voortgezet onderwijs bereiken wij per jaar ruim 5.000 kinderen. Wilt u ook meer muzie. Samen met Gemeente Barneveld heeft de muziekschool de stimuleringsregeling voor muziekverenigingen in het leven geroepen.

Contacteer ons