Zoeken naar muziekschool

muziekschool
 
Muziekles in Barneveld Muziekschool Barneveld.
Muziekschool Barneveld is actief in het onderwijs. Met verschillende projecten in basis en voortgezet onderwijs bereiken wij per jaar ruim 5.000 kinderen. Wilt u ook meer muzie. Samen met Gemeente Barneveld heeft de muziekschool de stimuleringsregeling voor muziekverenigingen in het leven geroepen.
Home Muziekschool Amsterdam Muziekles volgen.
Voor kids van 8 t/m 13 jaar die naast hun zangtechniek ook aan presentatie en dans willen werken! Meld je aan! Help jij de muziekschool mee in de schijnwerpers te zetten? Tussen september 2018 en januari 2019 hebben we je hard nodig!
Welkom Muziekschool Wijk bij Duurstede.
Er zijn meerdere momenten in het seizoen waarop je kan optreden, zodat je kan laten horen wat je geleerd hebt. Je bent nooit te jong of te oud voor onze muziekschool. We geven al cursussen voor kinderen vanaf 2 jaar.
Muziekschool Pianoforte Welkom bij onze muziekschool!
Ontdek de nieuwe Muziekschool Pianoforte in Ommen! Op zaterdag 26 mei organiseert Muziekschool Pianoforte in Ommen een open dag. Iedereen is van harte welkom van 1230: tot 15 uur in de nieuwe muziekschool aan de Strangeweg 25. Doe mee met.
Muziekschool.nl Online Muzieklessen.
De grootste online muziekschool van Nederland. Start vandaag nog jouw GRATIS proefles! Ontvang 10 online pianolessen per mail. Het is 100% gratis en je zit nergens aan vast. Start direct door hier te klikken. Ontvang 10 online gitaarlessen per mail.
Muziekschool Groningen VRIJDAG Groningen.
Of je nu een instrument wilt bespelen of je eigen instrument wilt gebruiken je stem, voor elke stijl en ieder genre kun je bij onze muziekschool terecht. Je hebt de keuze uit ruim dertig instrumenten en vele bands, ensembles, koren en orkesten.
Muziek is voor iedereen Zeeuwse Muziekschool.
Bij de Zeeuwse Muziekschool draait het natuurlijk om kennismaken met muziek, muziek leren spelen, maar vooral ook om er veel plezier aan te beleven. Naast de jaarcursussen bieden we ook een groeiend aanbod in kortlopende cursussen; van SingIt, Bandcoaching, GitaarSwitch tot Mandoline.
Muziekschool van Ingen I Purmerend I Alle instrumenten.
We zijn erg trots om deze lessen/ cursus te mogen aanbieden. We hebben samen met Ableton dit programma opgezet voor iedereen die meer over digitale muziek wilt weten of zelf muziek wilt leren maken. 2018 Muziekschool van ingen, by Melvin van Ingen.

Contacteer ons