Meer resultaten voor drumles

drumles
 
Drumlessen.
Al jaren behoort Drumschool Johan Boere volgens de lezers van de Slagwerkkrant tot de top 3 van beste drumscholen in de Benelux en in 2008 was een eervolle 1e plaats zelfs een feit! Sommige mensen twijfelen over het nemen van drumles omdat ze de aanschaf van een instrument in één keer te duur vinden of ze vrezen voor geluidsoverlast naar buren of gezin toe.
Drumlessen Hit it happiness.
In principe kan dus iedereen van jong tot oud drumles nemen. Ben je er klaar voor? Neem dan kennis van onze tarieven, onze docenten en de dagen waarop ze lesgeven en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende proefles. Drumles op afspraak.
Drumles Zaandam Drumschool Carel Vrieling.
Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Ruud Boomgaard op De Docent. Kijk Zaans op Open dag januari 2014. Dirk op Carels tips 1 Zithouding. Welmoet op Fotos. Ton van den Berg op Drumtherapie. Geïnteresseerd in drumles?
Online Drumles, de basisschool voor drummers! Vanaf de eerste slagen.
Online Drumles is dé basisschool voor drummen! Door onze unieke lesmethode leer je stap voor stap drummen. Als je denkt dat drummen moeilijk is, dagen we je uit om het eerste hoofdstuk uit te proberen dat kan ook zonder drumstel.
Drumles Popschool Harderwijk Popschool Harderwijk.
Deze lessen worden gegeven door Nigel Slaa en Martijn Hartsuiker. Nigel Slaa is afgestudeerd aan de Herman Broodacademie en speelt onder andere in de bands Millennials en Price. Martijn Hartsuiker speelt al ruim 10 jaar in verschillende acts door heel Nederland.
Drumles? Music'scool!
Ben je niet bang om in een band de leiding te nemen? Dan is drumles echt iets voor jou. Je kunt bij ons snel en goed leren drummen onder begeleiding van docenten die heel wat uurtjes hebben doorgebracht achter hun drumstel.
Muziekschool Gorinchem Wil je ook een gratis proefles drums?
Na zijn studie drums is hij zelf bandcoach en ritmesectie docent geworden op de pop academie. Tijdens zijn studietijd heeft hij drumles gehad van onder andere Arien van Weessenbeek drummer Epica, Stef Broks drummer Textures en Koen Herfst drummer Armin van Buuren.
School of Music Boekingsmodule.

Contacteer ons